Iberinbound Travel egy minőséges utazási iroda, amely Spanyolországot és Portugáliát látogató külföldi turistákat kiszolgál.

Iberinbound találkozókat és kezdeményezéseket, klasszikus és imádkozói túrákat szervez meg, úgyszintén sport- és egyetemistai csoportokat szervez és City Breaks csoportokat egyedi ügyfelek programokat állít fel Spanyolországba és Portugáliába utazóknak. Csapatunk nemzetközi és több nyelvet beszélő és rendelkezésükre áll, miközben szállást biztosítunk, helyi tevékenységeket szervezünk meg, csomag- és minden egyéb szolgáltatást biztosítunk, amelyre csoportjára szüksége lenne és ezt mind a megfelelő magas színvonalon.

Iberinbound-ban a márkanevünk azt jelenti, hogy személyre orientált szolgáltatásokat biztosítunk. Gyors, kellemes és szakszerű kiszolgálást garantálunk különös figyelemmel a részletekre, ami majd biztosítja azt, hogy rendezvénye Spanyolországban különös sikerrel fog együtt járni. Gyakorlatunk, tudásunk és forrásaink egy olyan előny, amely hozzájárul rendezvénye sikeréhez.

Telephelyünk Barcelonában van, mi egy közepes méretű utazási iroda vagyunk, amely olyan ügyfeleket kiszolgál, akik legjobbat várnak el és értékelik a kiegészítő részleteket, amelyek egy tökéletes utazást még tökéletesebbé teszik. Azzal, hogy mi egy DMS /Destination Management Company/ vagyunk, Önök szó szerint cége helybeli irodájának tekinthetik.

Ország ismereteink és a szállítókkal való jól viszonyaink az ügyfeleink befektetett pénzéből a legjobbat tudnak kihozni. Célunk vezető poziciós utazási irodává válni Spanyolországban működő bemenő utazásokat szervező irodák körében.

Iberinbound Travel: Az Önök DMC partnere Spanyolországban és Portugáliában.