Mallorca «Cuevas del Drac»(Dragehuler)

Mallorca, den største av de 4 Balearene. Som de andre Balearene, er det et ekstremt populært feriemål, spesielt for europeiske turister.

Bortsett fra de vakre strendene, fiskemarkedene, festene og restaurantene, holder Mallorca en skatt. Dette er Las Cuevas del Drac. (Dragehuler)

Dette er fire huler som kalles Svart Hule (Cova Negra), Hvit Hule (Cova Blanca), Luis Salvador-hulen (Cova de Lluis Salvador) og Franskens hule (Cova dels francesos), som er koblet til hverandre.

De er dannet av virkningen av regnvann, og noen forskere vurderer at deres dannelse kan gå tilbake til miocen. De strekker seg til en dybde på 25 m og når 2,4 km i lengde.

De huser en stor underjordisk innsjø, kalt Innsjømartell (Llac Martel), omtrent 115 m lang og 30 m bred. I denne innsjøen, som regnes som en av de største underjordiske innsjøene i verden, tilbys det daglig konserter med klassisk musikk. Du kan krysse innsjøen med båt på slutten av konserten.

Den eksepsjonelle skjønnheten i disse hulene blir fremhevet på en eksepsjonell måte av belysningsprosjektet av ingeniøren Carles Buïgas.

Drac-hulene forblir åpne for publikum hele året. I Porto Cristo er det to huler, Hams og Drac Hule.

Det er en destinasjon som gruppen din ikke kan gå glipp av, og at Iberinbound, innkommende reisebyrå på Mallorca, spesialisert i Spania og Portugal, Shorex, innkommende reisebyrå som spesialiserer seg på cruise skip passasjerutflukter i Spania og Portugal iberinbound@iberinbound.com; vil gjøre alt for å gjøre det til et uforglemmelig eventyr. Avhengig av størrelsen på gruppen, kan forskjellige båter, yachter, katamaraner osv. Organiseres.